DOLAR 32,3937 0.2%
EURO 35,0640 -0.08%
ALTIN 2.325,370,27
BITCOIN %
İstanbul
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ahşap Oyuncaklara Özel Dokunuş

Ahşap Oyuncaklara Özel Dokunuş

ABONE OL
Eylül 5, 2022 10:30
Ahşap Oyuncaklara Özel Dokunuş
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Keçiören Belediyesi Engelli Danışma Merkezi, zihinsel engelli özel bireylere yönelik Keçiören Halk Eğitim Merkezi ile iş birliğinde ahşap boyama atölyesi açıldı. Halk Eğitim Merkezi tarafından görevlendirilen eğitmenlerin eşliğinde sürdürülen atölyede keyifli vakit geçiren engellilerin rehabilitasyon süreçlerine de katkı sağlanıyor. 300 saatlik eğitimin ardından sertifika alacak olan engellilerin ortaya koydukları ürünler için sergi açılacak.

 

Engelsiz bir yaşam için özel bireylere yönelik sosyal, kültürel ve sanatsal etkinlikler düzenlemeye devam ettiklerini belirten Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Engellilerimizin sosyal hayata katılımını artırmak için elimizden gelen tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. Onların eğitimlerini ve keyifli vakit geçirmelerini önemsiyoruz. Ahşap boyama atölyemizde de bir yandan eğleniyor bir yandan da keyifli vakit geçiriyorlar. Ailelerimiz de bu tarz kursların onların rehabilitasyon süreçlerine önemli katkılar sunacağını bilerek çocuklarını buralara yönlendirmelidir. Atölyemize katılan tüm özel evlatlarımıza başarılar diliyorum.” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.