DOLAR 32,3151 0.2%
EURO 35,1206 -0.04%
ALTIN 2.293,190,70
BITCOIN %
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başkan Böcek 55. Ormana Üzüm Festivali’ne katıldı

Başkan Böcek 55. Ormana Üzüm Festivali’ne katıldı

ABONE OL
Eylül 4, 2022 11:30
Başkan Böcek 55. Ormana Üzüm Festivali’ne katıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elif Buse Doğan türküleriyle harman yerini coşturdu

 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 55’inci Geleneksel Ormana Üzüm Festivali’ne katıldı. Başkan Böcek, Antalya’nın dört bir yanında gerçekleşen etkinliklere destek olduklarını belirterek, “Birlik beraberliğimize büyük katkısı olan bu tür festivalleri düzenleyerek geleneklerimize sahip çıkıyoruz” dedi. 

 

İbradı Ormana Harman Yeri Festival Alanı’nda düzenlenen 55’inci Geleneksel Ormana Üzüm Festivali’ne katılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. Vatandaşlarla sohbet eden ve fotoğraf çektiren Başkan Böcek İbradı belediye Başkanı Serkan Küçükkuru, Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Ramazan Demir, Durmuş Ali Arslan, muhtarlar ve İbradılılar ile birlikte Elif Buse Doğan Konserini izledi. 

 

ETKİNLİKLERE DESTEK OLUYORUZ

Festivallerin birlik, beraberliğe önemli katkılar sunduğunu belirten Başkan Muhittin Böcek, “Bugün sizlerle birlikte olmamıza vesile olan 55. Ormana Üzüm Festivalini başlatanlara çok teşekkür ediyorum. Böylesi etkinlikler son derece önemlidir. Bizim de  Antalya’da doğup büyüdüğüm bu topraklara hizmet etmek boynumuzun borcu. Söz Muhittin Böcek sözü diyerek yola çıktığımız gün vatandaşlarımıza ne söz verdiysem onları tek tek çalışma arkadaşlarımla birlikte hayata geçirmek için çalışıyoruz. Bütün etkinliklere de destek olmaya devam ediyoruz” dedi. 

 

DÜĞMELİ EVLER HATAY EXPO’DA TANITILIYOR

Başkan Böcek, Hatay’da düzenlenen EXPO 2021’de Antalya’yı İbradı Ormana’ya özgü Düğmeli Ev ile tanıttıklarını belirterek şunları söyledi: “Ormana’yı İbradı’yı herkes tanır ama Hatay’daki Uluslararası Expo organizasyonunda yaptığımız iki katlı Düğmeli Ev ile hem Antalya’mızı hem İbradı’mızı dünyaya tanıtıyoruz. Bu gerçekten son derece önemliydi bizim için. EXPO 2021 Hatay’da Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak 4 Farklı dalda ödül de aldık. Bunlar sizlerin sayesinde oldu.”

 

TÜRKÜLERİ İLE COŞTURDU

Gecede daha sonra “Samsak Döveci” şarkısıyla ilgi odağı olan Elif Buse Doğan sahne aldı. Doğan, birbirinden güzel türküleri festival alanını dolduran vatandaşlarla birlikte seslendirdi. Festival coşkusuna ortak olan Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, konser sonunda Elif Buse Doğan’a çiçek takdim etti.  

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.