DOLAR 32,3958 0.13%
EURO 35,2316 -0.05%
ALTIN 2.322,600,17
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Canik'ten Avrupa'ya Çıkartma

Canik'ten Avrupa'ya Çıkartma

ABONE OL
Mart 20, 2023 13:40
Canik'ten Avrupa'ya Çıkartma
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başkan İbrahim Sandıkçı, Türkiye Şampiyonu olan ve Avrupa Şampiyonası’nda mücadele edecek Canikli şampiyon sporcuları ağırladı.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Muaythai Türkiye Şampiyonası’nda üstün bir performans göstererek Türkiye Şampiyonu olan, dereceler elde eden ve Muaythai Avrupa Şampiyonası’nda milli takım kadrosunda yer almaya hak kazanan Canik Belediyespor Kulübü sporcularını makamında ağırladı. Sporcuları başarılarından dolayı kutlayan Başkan Sandıkçı, “Canikli sporcularımız Allah’ın izniyle Avrupa Şampiyonası’ndan zaferlerle dönecek” dedi.

Canik Belediyesi Gençleri Sporla Buluşturuyor

Ücretsiz spor okulları ile ilçedeki tüm gençleri sporla buluşturduklarını ifade eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “ İlçemizde düzenlediğimiz ücretsiz spor okulları ile tüm gençlerimizi sporla buluşturuyoruz. Spor okullarımızda yetiştirdiğimiz sporcularımız yerel ve uluslararası şampiyonlarda pek çok şampiyonluklar ve dereceler elde etti. Spora ve sporcuya verdiğimiz desteklerle ilçemizde binlerce sporcu yetiştirmenin ve milli takıma kazandırmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Sporcularımız yeniden milli kadrosunda yer alarak Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecekler. Canikli sporcularımız Allah’ın izniyle Avrupa Şampiyonası’ndan zaferlerle dönecek. Bizim onlara güvenimiz sonsuz. Sporcularımızın başarılarına katkıda bulunan ailelerine, hocalarına ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Canikli Antrenöre Milli Görev

Türkiye Muaythai Federasyonu tarafından 21-28 Mart 2023 tarihleri arasında Ankara’da düzenlenecek olan Muaythai Avrupa Şampiyonası’nda Canik Belediyespor Kulübü Antrenörü Cihan Yurt milli takım antrenörü olarak görevlendirildi. Canik Belediyespor Kulübü Antrenörü Yurt,  Muaythai Avrupa Şampiyonası süresince milli takım kadrosunda yer alan sporcuları çalıştıracak.

Milli takım kadrosunda yer alan Canikli Belediyespor Kulübü sporcuları Mübeyyin Parlak,  Berkay Sezgin Demir ve Yiğit Keskin, 21-28 Mart 2023 tarihleri arasında Ankara’da düzenlenecek olan Muaythai Avrupa Şampiyonası’nda mücadele edecek.  

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.