DOLAR 32,3881 0.12%
EURO 35,2000 -0.05%
ALTIN 2.322,860,18
BITCOIN 22903802,74%
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Gölcük Adnan Menderes’te asfalt tamam sıra aydınlatmada

Gölcük Adnan Menderes’te asfalt tamam sıra aydınlatmada

ABONE OL
Eylül 7, 2022 07:20
Gölcük Adnan Menderes’te asfalt tamam sıra aydınlatmada
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Büyükşehir tarafından Gölcük Adnan Menderes Caddesi’ne binder asfalt serildi, aşınma asfaltından sonra kaldırımlar ve aydınlatmalar yapılacak

 

Gölcük Adnan Menderes Caddesi’nde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından asfalt serimi yapıldı. Üstyapı çalışmalarıyla yepyeni bir çehreye kavuşacak cadde, parke kaldırımlar ve dekoratif aydınlatmalarla donatılacak. 1.250 ton binder asfalt serimi yapılan caddede 2 bin ton aşınma tabakası asfalt serimi yapılacak. Ayrıca 4 bin 160 metrekare dekoratif parke kaldırım döşenecek.

 

AYDINLATMA VE KALDIRIMLAR YENİLENECEK

Elektrik hatları yer altına alınan Adnan Menderes Caddesi’nde Büyükşehir tarafından yapılan üstyapı çalışmalarıyla dönüşüm yaşanacak. Dekoratif parke kaldırım yapılacak caddede binder asfalt serimi tamamlandı. Sırada kaldırım ve dekoratif aydınlatma imalatları var. Bin metre uzunlukta kaldırımlarıyla birlikte 20 metre genişliğe sahip Adnan Menderes Caddesi dekoratif aydınlatmalar, kaydırmaz özellikteki parke kaldırımları ve yeni asfalt zeminiyle prestij bir cadde olarak hizmet verecek.

 

AŞINMA ASFALT TABAKASI DA SERİLECEK

Adnan Menderes Caddesinde 1.125 metreküp trimer kazısı yapılarak eskimiş asfalt zemin kazındı. Kazınan eski asfalt Büyükşehir tarafından köy yollarında yapılan bakım onarım çalışmalarında dolgu malzemesi olarak tekrar kullanılacak. Caddede binder tabakası serilirken aşınma tabakası asfalt serimi de binder asfaltın zemine oturması sonrası yapılacak.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.