DOLAR 32,3728 0.16%
EURO 34,9765 -0.3%
ALTIN 2.324,290,22
BITCOIN %
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Günlük kullanımda ihtiyacınız olan her şey, Acer Aspire C24 hepsi bir arada bilgisayarda buluştu
  • Haber İdol
  • Kültür Sanat
  • Günlük kullanımda ihtiyacınız olan her şey, Acer Aspire C24 hepsi bir arada bilgisayarda buluştu

Günlük kullanımda ihtiyacınız olan her şey, Acer Aspire C24 hepsi bir arada bilgisayarda buluştu

ABONE OL
Mart 13, 2023 10:00
Günlük kullanımda ihtiyacınız olan her şey, Acer Aspire C24 hepsi bir arada bilgisayarda buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Acer’ın Aspire C serisi hepsi bir arada bilgisayarları içerisinde öne çıkan cihazlardan Acer Aspire C24-1700, alandan tasarruf sağlayan ultra ince çerçevesi ve güçlü performans özellikleri ile günlük kullanımda ihtiyaç duyulan her şeyi tek bir cihazda buluşturuyor. FHD ekran ve HD web kamerası ile Aspire C24, günümüzün önemli bir parçası haline gelen görüntülü görüşmeler için gerekli olan netliği kullanıcılara kusursuz bir şekilde sunuyor.  

Öğrenciler, ev kullanıcıları ve aileler için tasarlandı

Ultra ince tasarımıyla Acer Aspire C24, alandan tasarruf sağlayıp düzenli kablo yönetim imkânı sunarak tüm çalışma alanlarında dikkat dağıtıcı unsurların önüne geçiyor. Çerçevesinde bulunan altın rengi tasarım detayları ile cihaz, ince bir yapıya sahip olduğu kadar keskin ve şık bir tasarımla da karşımıza çıkıyor. Öğrenciler, ev kullanıcıları ve aileler için günlük kullanıma göre optimize edilmiş hepsi bir arada bilgisayar, kolay kurulumu ile kullanıcıların hayatını kolaylaştıracak bir bilgisayar deneyimi sunuyor.

Acer Aspire C24, 24 inç büyüklüğünde FHD ekranı ile son derece net ve gerçekçi görüntüler sunuyor. Sahip olduğu yüksek ekran-gövde oranı ile de kullanıcıların ekran deneyimlerini maksimuma çıkarıyor. Ayrıca -5 ila 25°eğilebilir ekranında yer alan Acer BlueLightShield™ teknolojisi, renk tonunu ve parlaklığı optimize ederek kullanıcıların mavi ışığa daha az maruz kalmalarını sağlıyor.

Görüntülü arama, hayatımızın birçok alanında her zamankinden çok daha önemli bir role sahip. Acer Aspire C24, HD web kamerası ile günümüzün önemli bir parçası haline gelen görüntülü aramalarda kullanıcılara yüksek düzeyde netlik sunuyor. Rahat kullanım için tasarlanmış kapaklı web kamerası, aile yaşamınızın mahremiyetini ve kişisel gizliliğinizi korumanızı sağlıyor. Cihaz, entegre 5 MP web kamerası ve iki stereo mikrofonu sayesinde, aileniz ve arkadaşlarınızla aranızda mesafe yokmuş gibi görüşebilmenizi sağlıyor.

Yüksek performans gerektiren görevlerin kolayca üstesinden gelin

Acer Aspire C24, sahip olduğu Intel® ‎Core i5-1235U işlemcisi ile her aile üyesi için günlük işlerin kolayca üstesinden gelinmesini sağlıyor. Cihazda yer alan 8 GB DDR4 ve 512 GB PCIe SSD, kullanıcıların yüksek performans gerektiren görevlerini daha hızlı bir şekilde tamamlayabilmelerini sağlarken medya içeriklerini ve çalışma dosyalarını depolayabilmeleri için yeterli miktarda alan sunuyor.

Acer Aspire C24, sahip olduğu ultra hızlı Wi-Fi 6 ile en kritik anlarda bağlantınızın stabil kalmasını sağlıyor. Diğer bağlantı seçenekleri arasında Bluetooth® 5.0 ve USB 3.2 Tip C’nin de yer aldığı cihaz, kullanıcıların herhangi bir kopma yaşamadan internette akıcı bir şekilde gezinmelerini mümkün kılıyor.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.