DOLAR 32,6032 0.39%
EURO 34,7999 0.17%
ALTIN 2.503,270,77
BITCOIN 21100635,90%
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

  • Haber İdol
  • Spor
  • Karagümrük ve Galatasaray Maçı Nerede ve Hangi Saatte Oynandı?

Karagümrük ve Galatasaray Maçı Nerede ve Hangi Saatte Oynandı?

ABONE OL
Ekim 29, 2022 18:47
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Spor Toto Süper Lig’in 12. Haftasında Karagümrük ve Galatasaray maçının sonucu futbolseverler tarafından merak ediliyordu. Her iki takımında oldukça iyi hazırlanarak çıkmış olduğu bu karşılaşmada galibiyete hasret kalan Galatasaray sahadan galip olarak ayrıldı. Tek adres olan businessinbudget.com/bedava-bonus-veren-siteler sizlerle.

Karagümrük Galatasaray Maçı Nerede Oynandı?

Karagümrük Galatasaray mücadelesi, İstanbul’da oynandı. Karagümrük takımının ev sahipliğinde gerçekleşen bu karşılaşma İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadında oynandı. Maça büyük bir gayretle hazırlanan her iki takım da oldukça heyecanlı bir maç seyrini futbolseverlere yaşattı. İstanbullu birçok futbolsever Atatürk Olimpiyat Stadını doldururken, sahadan sarı kırmızılı takım galip gelerek Süper Lig’de 21 puana yükseldi. Güvenilir bahis sitesi olan  mycbet.com/bedava-bonus-veren-siteler bonusunuzu hemen alabilirsiniz.

Karagümrük Galatasaray Maçı Özeti

mycbet.com  sitemiz üzerinden de futbolseverlere canlı olarak izlenme şansını sunduğumuz yayınımız ardından karşılaşmanın özetini  sitemiz üzerinden de takip edebilirsiniz. Online maç izle sitemiz ile ligde oynanan diğer maçları da canlı olarak izleyebilirsiniz.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’de 12. Hafta karşılaşmasında sahaya çıktığı Karagümrük maçı sonucunda 2-0 skor ile galibiyet aldı. Sarı kırmızılı takıma galibiyeti getiren oyuncular Emre Taşdemir ve Juan Mata oldu.

Maçın 30. Dakikasında sağ kanatta bulunan Adnan Uğur’un Lucas Torreria’ya gerçekleştirdiği müdahalenin ardından maçın hakemi Bahattin Şimşek, Adnan Uğur’a sarı kart gösterdi. Maçın 33. Dakikasına gelindiğinde ise VAR’da pozisyonu tekrar izleyerek değerlendiren Bahattin Şimşek, kararını değiştirerek Adnan Uğur’a direkt olarak kırmızı kart gösterdi.

Maçın 60. Dakikasında Galatasaray deplasman maçınca öne geçtiği golü buldu. Oliveira’nın ceza sahası alanına yolladığı topu önüne alan Rashica’nın havadan gönderdiği pas, altı pas içerisinde bulunan Emre Taşdemir’e geldi. Emre Taşdemir’in altı pas içerisinde aldığı topu kafa vuruşuyla ağlara gönderdi ve maç skorunu 0-1 yaparak Galatasaray’ı maçta öne geçirdi.

dakikada maçın sonuna gelindiğinde Galatasaray karşılaşmada farkı 2’ye çıkardı. Sol kanatta bulunan Emre Taşdemir’in pasının ardından Mata topa vurdu ancak Dresevic topa müdahale etti. Müdahalenin ardından top ile yeniden buluşan Mata, topu bu sefer ağlara göndererek maçın sonucunu belirleyen skoru 2-0’a yükseltti.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.