DOLAR 32,3421 0.18%
EURO 35,2153 0.04%
ALTIN 2.246,660,15
BITCOIN %
İstanbul
11°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sağlık İşleri Müdürü Özden Sayındaş’tan diş hekimlerine ziyaret
  • Haber İdol
  • Sağlık
  • Sağlık İşleri Müdürü Özden Sayındaş’tan diş hekimlerine ziyaret

Sağlık İşleri Müdürü Özden Sayındaş’tan diş hekimlerine ziyaret

ABONE OL
Kasım 22, 2022 15:50
Sağlık İşleri Müdürü Özden Sayındaş’tan diş hekimlerine ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kemer Sağlık İşleri Müdürü Özden Sayındaş, 22 Kasım Diş hekimleri Günü dolayısıyla ilçedeki diş hekimlerinin gününü kutlayarak, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun selamlarını iletti.

Kendisi de diş hekimi olan Sağlık İşleri Müdürü Sayındaş, ilçedeki hastanelerde ve özel muayenesi olan diş hekimlerini diş hekimleri günü dolayısıyla ziyaret etti.

İlçede faaliyet gösteren diş hekimleri ile sohbet eden Sayındaş, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun selamlarını iletti, diş hekimlerine Kemer kolonyası vererek günlerini kutladı.

 

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Görevini büyük bir özveriyle yerine getiren tüm diş hekimlerimize minnettarız. Diş Hekimliği mesleği her gün daha da gelişiyor. Ağız ve diş sağlığının yaşamımızdaki önemini topluma daha iyi yansıtmak için çaba sarf eden tüm diş hekimlerimizin 22 Kasım ‘Dünya Diş Hekimleri Günü’nü kutluyor, her birine teşekkürlerimi sunuyorum.” diye konuştu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.