DOLAR 32,3313 0.25%
EURO 35,0597 -0.23%
ALTIN 2.279,270,09
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sezonun Son Maçında Rakip Alanya

Sezonun Son Maçında Rakip Alanya

ABONE OL
Mart 20, 2023 10:20
Sezonun Son Maçında Rakip Alanya
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milas Belediyespor Voleybol Takımımız TVF Alpaslan Endüstri Erkekler Voleybol 1.Ligi A grubunun son hafta maçında deplasmanda sahaya çıkıyor. Grup şampiyonluğunu daha önceden garantileyen ve play-off müsabakalarına A grubu lideri unvanıyla katılacak olan temsilcimiz adeta play- off müsabakalarının provası olacak olan müsabakada deplasmanda Rest Property Alanya Belediye takımıyla karşılaşacak.

Müsabakalar Hafta içi oynanacak…

TVF Alpaslan Endüstri Erkekler Voleybol 1.Ligi A grubu maçları 22. hafta müsabakalarıyla son bulacak. 21 Mart Salı günü oynanacak olan maçlarla play-off mücadelesi oynamaya hak kazanan ve ligden düşen takımlar belli olacak. Grup şampiyonluğunu ilan eden Milas Belediyespor ligin son hafta maçında Rest Property Alanya Belediye takımıyla deplasmanda karşılaşarak, grup maçlarını tamamlayacak. Daha sonra play-off müsabakalarına çıkacak olan temsilcimiz başarılı grafiğini sürdürerek, Efeler Ligi’ne yükselmeyi hedefliyor. 

Rest Property Alanya Belediye ve Milas Belediyespor arasındaki karşılaşma 21 Mart Salı günü saat 16’da Alanya Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak.

Hedefimiz Efeler Ligi…

Hafta sonu oynanacak olan karşılaşma ve play-off müsabakaları hakkında açıklamalarda bulunan Milas Belediye ve Milas Belediyespor Kulüp Başkanı Muhammet Tokat; “Takımımız TVF Alpaslan Endüstri Erkekler Voleybol 1.Ligi’nde A grubunda başarılı mücadeleler ortaya koyarak ligi şampiyonlukla tamamladı. Bu hafta sezonun son lig maçında Alanya takımına konuk oluyoruz. Daha sonrasında ise play-off müsabakalarında mücadele edeceğiz. Takımıza adeta play-off müsabakalarının bir provası niteliğinde olan Alanya karşılaşmasında başarılar diliyorum. Sonrasında daha büyük önem arz eden play-off müsabakalarına çok iyi bir şekilde hazırlanarak, Efeler Ligi hasretimize son vermek istiyoruz. Tüm takım ve teknik heyetimize hedefimize ulaşma noktasında güveniyor ve başarılar diliyorum” dedi. 
 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.