DOLAR 32,3425 0.07%
EURO 35,0274 -0.2%
ALTIN 2.312,991,58
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

TTI İzmir Uluslararası Turizm Ticaret Fuarı’nda Ödemiş esintileri
  • Haber İdol
  • Gündem
  • TTI İzmir Uluslararası Turizm Ticaret Fuarı’nda Ödemiş esintileri

TTI İzmir Uluslararası Turizm Ticaret Fuarı’nda Ödemiş esintileri

ABONE OL
Aralık 8, 2022 14:29
TTI İzmir Uluslararası Turizm Ticaret Fuarı’nda Ödemiş esintileri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ödemiş’in tarihi ve turistik değerlerini ve damak tatlarını ön plana çıkartmak üzere çalışmalarını aralıksız şekilde sürdüren Ödemiş Belediyesi, 16. TTI İzmir Uluslararası Turizm Ticaret Fuar ve Kongresi’nde stant açarak Ödemiş rüzgarı estirdi. 

 

Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde, İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, TÜRSAB desteği, İZFAŞ ve TÜRSAB Fuarcılık ortaklığında düzenlenen 16. TTI İzmir Uluslararası Turizm Ticaret Fuar ve Kongresi, 8 Aralık Perşembe günü Fuar İzmir’de kapılarını açtı. 

 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya, Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği Başkanı Oya Narin, Dünya Seyahat Acentaları Birlikleri Federasyonu Başkanı Sunil Kumar Rumalla ve İzmir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özgener'in açılış konuşmaları ile startı verilen fuar yine turizm sektörünü buluşturdu.   

 

Uluslararası organizasyonda Ödemiş Belediyesi de yerini aldı. UNESCO Dünya Mirası adayı tarihi Birgi, İzmir’in tek kayak merkezine sahip Bozdağ, saklı cennet Gölcük Yaylası ve efelerin kartal yuvası Lübbey ile Ödemiş’in yöresel lezzetlerinin ön plana çıktığı stant efe ruhuyla da fuara damgasını vurdu. A Holünde yer alan 220 numaralı stantta 2019 yılında Cumhuriyet Bayramı’nda Ödemiş’te 2003 kişiyle yapılan zeybek gösterisinden esintiler de yaşatıldı. Ödemiş Belediyesi halkoyunları ekibi gün boyu geleneksel zeybek gösterilerini sergilerken ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.  

 

Ödemiş Belediye Başkan Yardımcısı Ufuk Kızıler, Ödemiş standını ziyaret eden konuk Belediye Başkanları ile yakından ilgilendi ve çeşitli armağanlar verdi. 

 

Turizm sektörünün önde gelen isimlerini buluşturan dev organizasyon, 10 Aralık Cumartesi akşamına kadar ziyaret edilebilecek. 

 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.