DOLAR 32,5406 -0.09%
EURO 35,0090 0.4%
ALTIN 2.434,760,49
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Barış Manço Bulvarı’nın asfaltı yenilendi

Barış Manço Bulvarı’nın asfaltı yenilendi

ABONE OL
Eylül 8, 2022 10:00
Barış Manço Bulvarı’nın asfaltı yenilendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kepez ilçesi Barış Manço Bulvarı batı aksında yol yenileme ve sıcak asfalt çalışması yaptı.

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Başkan Muhittin Böcek’in planlı, kurallı ve kimlikli bir kent vizyonu çerçevesinde kent merkezinde zamanla bozulan yolları sıcak asfaltla kaplıyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı Yapım İşleri Şube Müdürlüğü, Kepez İlçesi Barış Manço Bulvarı Batı aksının (Barış Manço Bulvarı’ndan Yıldırım Beyazıt Caddesi istikametine gidiş kısmı) asfaltını yeniledi. Ekipler, Kepez İlçesi’nde önemli bir trafik güzergahı olan bulvarın batı aksında toplam 500 ton sıcak asfalt kullandı. Bulvar üzerinde iş makineleri ve ekiplerin yoğun çalışması sonucu asfalt dökümü planlanan zamandan daha önce tamamlandı. Yol çizgi çalışmalarının ardından Barış Manço Bulvarı Batı aksı bugün itibariyle trafiğe açıldı. 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.