DOLAR 32,3433 0.18%
EURO 35,1131 -0.21%
ALTIN 2.239,12-0,18
BITCOIN %
İstanbul
11°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kampüs İçerisindeki Can Dostlara Bakım

Kampüs İçerisindeki Can Dostlara Bakım

ABONE OL
Eylül 1, 2022 13:56
Kampüs İçerisindeki Can Dostlara Bakım
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Muğla Büyükşehir Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi personeli Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi kampüs alanı içerisinde bulunan can dostlara iç-dış parazit uygulaması ve kuduz aşısı uygulaması gerçekleştirdi.

 

Muğla Büyükşehir Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi Türkiye’nin en kapsamlı bakımevlerinin başında geliyor. Muğla Büyükşehir Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi, doğal yaşam alanları ve modern tıbbi donanımı ile dikkat çekiyor.

 

37 bin 349 metrekarelik arazi üzerine inşa edilen Geçici Hayvan Bakımevinde ilk kabul ünitesi, yavrulu anne bakım ünitesi, karantina ünitesi, muayene ünitesi, ameliyathane ünitesi, müşahede ünitesi, kedi üniteleri, açık-kapalı kafesler ve doğal yaşam park alanları bulunuyor. Bakımevinde 3 veteriner hekim, 1 laborant ve veteriner sağlık teknikeri, 11 personel görev yapıyor.

 

Kampüste Can Dostlara Aşı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi personeli Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi kampüs alanı içerisinde bulunan can dostlara veteriner hekim, laborant ve veteriner sağlık teknikeri ile 2 hayvan bakıcısı tarafından 20 köpek ve 45 kediye  iç-dış parazit uygulaması ve kuduz aşısı uygulaması gerçekleştirdi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.