DOLAR 32,2600 -0.12%
EURO 35,0715 -0.08%
ALTIN 2.507,161,67
BITCOIN 21510062,42%
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Lenovo En Yeni Yapay Zeka Teknolojileriyle Donatılmış ThinkPad P1 Gen 7 Mobil İş İstasyonunu Tanıttı
  • Haber İdol
  • Kültür Sanat
  • Lenovo En Yeni Yapay Zeka Teknolojileriyle Donatılmış ThinkPad P1 Gen 7 Mobil İş İstasyonunu Tanıttı

Lenovo En Yeni Yapay Zeka Teknolojileriyle Donatılmış ThinkPad P1 Gen 7 Mobil İş İstasyonunu Tanıttı

ABONE OL
Nisan 30, 2024 10:20
Lenovo En Yeni Yapay Zeka Teknolojileriyle Donatılmış ThinkPad P1 Gen 7 Mobil İş İstasyonunu Tanıttı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

En yeni yapay zeka teknolojileriyle donatılmış Lenovo ThinkPad P1 Gen 7, P16v i Gen 2, P16s i Gen 3 ve P14s i Gen 5, profesyonellerin yapay zeka iş akışlarıyla etkileşim kurma biçimini dönüştürmek için hazır. 

Lenovo, sektördeki iş ortakları Intel®, NVIDIA® ve Micron® ile iş birliği içinde, günümüzün yapay zeka yoğunluklu görevlerinin ihtiyaçlarını karşılayan güçlü ve performans odaklı yapay zeka bilgisayarlarını tanıttı. Entegre nöral işleme üniteli (NPU) Intel® Core™ Ultra işlemciler ve NVIDIA RTX™ Ada Generation GPU’ların dahil edilmesi, yapay zeka teknolojisinde büyük bir ilerleme sağlayarak genel performans ve üretkenlik olanaklarını artırıyor.

Intel Core Ultra işlemciler ve NVIDIA RTX™ Ada Generation GPU’lardan güç alan en yeni ThinkPad P serisi mobil iş istasyonları, esnek, yüksek performanslı ve enerji verimliliğine sahip, yapay zekaya hazır bilgisayarlar sunuyor. Entegre NPU, hafif ve sürekli yapay zeka görevlerini yerine getirirken, NVIDIA GPU daha zorlu gündelik yapay zeka işlemlerini gerçekleştirir. Bu kombinasyon, yapay zeka teknolojilerinin sorunsuz ve güvenilir bir biçimde çalışmasını sağlayarak, 3D modelleme ve sahne geliştirmeden yapay zeka destekli çıkarım ve eğitime kadar çeşitli görevler yürüten profesyonellere yönelik kullanım olanakları sunuyor.

Lenovo Dünya Geneli İş İstasyonu ve İstemci Yapay Zeka İş Birimi başkan yardımcısı Rob Herman: “Hareketlilik odaklı profesyoneller göz önünde bulundurularak tasarlanan en yeni Lenovo ThinkPad P serisi mobil iş istasyonları; iş istasyonu teknik bilgisi, yapay zekaya hazır yüksek performans ve gerçek mobilitenin ideal bir birleşimini sunuyor. İş istasyonu teknolojisindeki yeniliklerin zirvesini temsil eden yeni ThinkPad P serisi dizüstü bilgisayarlar, yaratıcı profesyonellere, mühendislere ve veri bilimcilerine ihtiyaç duydukları her yerde karmaşık iş akışlarıyla güç vermek için tasarlandı.” dedi. 

ThinkPad P1 Gen 7: Lenovo’nun Yapay Zekaya Hazır En Güçlü Mobil İş İstasyonlarından Biri

Lenovo’nun yoğun makine öğrenmesi görevleri için tasarlanmış ultra taşınabilir ve yüksek performanslı mobil iş istasyonu olan ThinkPad P1 Gen 7, her yerden çalışma esnekliği sağlıyor. Ürünün güçlü donanımını tamamlayan üstün kaliteli alüminyum yapısı, adeta ürünün sunduğu gelişmiş yapay zeka teknolojisini sergiliyor. En yeni Intel® vPro, Evo™ Edition featuring Intel Core Ultra işlemcilere, entegre NPU’ya ve NVIDIA RTX™ 3000 Ada Generation dizüstü bilgisayar GPU’suna kadar donanım seçeneklerine sahip ThinkPad P1 Gen 7, olağanüstü güç ve performans sunuyor. CPU, NPU ve GPU’nun ortak gücünden yararlanan bu Lenovo iş istasyonu, yapay zeka işleme gereksinimlerini etkili bir biçimde karşılayacak şekilde optimize edildi.

Lenovo ThinkPad P Serisi İş İstasyonları Yapay Zekaya Hazır Performans Seviyelerini Yükseltiyor

Lenovo’nun yapay zekaya hazır mobil iş istasyonları, çok çeşitli sektörlerde kullanıcılara daha fazla verimlilik sunarak ezberleri bozuyor. Veri analizinden yaratıcı süreçlere kadar iş akışlarına hız katan özellikleriyle bu mobil iş istasyonları, en gelişmiş iş yükleri için dahi gereken yüksek hızlı gücü sağlıyor. AEC, M&E, otomotiv ve sağlık hizmetleri gibi sektörler için mükemmel bir çözüm olarak yapay zeka modeli geliştirme ve kullanım durumlarına yönelik ortaya çıkan talepleri karşılamak üzere özel olarak geliştirilen Lenovo ThinkPad P serisi mobil iş istasyonları, profesyonellerin çalışma biçimini dönüştürerek her iş için verimlilik ve inovasyon sağlıyor.

Yeni ThinkPad P1 Gen 7, P16v i Gen 2, P16s i Gen 3 and P14s i Gen 5 mobil iş istasyonlarında üst düzey performans sağlayan en yeni bileşenler kullanılıyor. Lenovo, Intel ile birlikte Core Ultra 9 185H’ye kadar yenilikçi Intel Core Ultra işlemcilere yer vererek en yeni ThinkPad P serisinin performansını ve kapasitesini önemli ölçüde artırdı. Bu işlemciler, 100’ü aşkın uygulamada yapay zeka özelliklerinin performansını optimize etmek için tasarlanmış CPU, NPU ve entegre GPU içeren çok işlemcili bir paketi bir araya getiriyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.